Ανακοίνωση του Δ.Σ του ΣΟΨΥ Πάτρας

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Πάτρα, 19/02/2016

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην αλλαγή τη σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας, το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ανεξαιρέτως όλα τα διατελέσαντα μέλη και Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων από ιδρύσεώς του, το 2003.

Να ευχαριστήσει θερμά, όλα τα μέλη, τους εθελοντές, το επιστημονικό προσωπικό και τους εργαζόμενους, που καθένας τους και καθεμιά τους συνέβαλαν από το δικό τους μετερίζι στην επίτευξη ενός συλλογικού αποτελέσματος προς όφελος των ψυχικά πασχόντων και των οικογενειών τους.

Να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την τέως Πρόεδρο Δ.Σ. κα. Αγγελική Τριανταφύλλου για την προσφορά της τις δύο τριετίες, που τα εκλεγμένα μέλη των Δ.Σ. του Συλλόγου την εμπιστεύτηκαν ως Πρόεδρό τους, η οποία και παραιτήθηκε στις 13/02/2016, λίγες εβδομάδες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές για νέο Δ.Σ. (13/03/2016).

Να δηλώσει ότι ο ΣΟΨΥ Πάτρας ως ολότητα και με την αμέριστη στήριξη της κοινότητας, έχει ένα πλούσιο παρελθόν, έχει παρόν προσφοράς σε χιλιάδες συμπολίτες μας και σίγουρα έχει μέλλον. Αυτή η προσφορά της μεγάλης οικογένειας του ΣΟΨΥ είναι η ταυτότητά του.

Κατά τη γνώμη μας, η ανάδειξη αυτής της προσφοράς, χρήζει της αμέριστης δημόσιας στήριξης και προβολής. Μια τέτοια στήριξη συμβάλει τα μέγιστα στην προάσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών των μελών και των ωφελούμενων, στην καταπολέμηση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού, στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισοτιμίας και αλληλεγγύης.

Το Δ.Σ του ΣΟΨΥ Πάτρας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο