Γίνε ο Ήρωας μας

Ο Σύλλογος μας ως φορέας μη κερδοσκοπικός, βασίζεται στην οικονομική συνεισφορά των μελών του καθώς και στα έσοδα που προκύπτουν από τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, καθώς και από την διάθεση διαφόρων κατασκευών που δημιουργούν οι ομάδες. Mεγάλη είναι και η συνεισφορά των δεκάδων εθελοντών μας που μεταμορφώνονται σε ήρωες της καθημερινής λειτουργίας και διενέργειας των δραστηριοτήτων μας. 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε οικονομικά το έργο μας θα έχετε και την αντίστοιχη προβολή, εάν το επιθυμείτε, ή σε διαφορετική περίπτωση να διατηρηθεί των απόρρητο των προσωπικών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση η ευγενή πράξη σας θα βοηθήσει εγκάρδια, τα άτομα που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό. 

Πώς μπορείς να γίνεις ο Ήρωας μας…

Μέσω Τηλεφώνου

Μας καλείς στο 2610621273, κι εμείς θα σε ενημερώσουμε πως μπορείς να γίνεις κι εσύ ο Ήρωας μας!!!

Μέσω email

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση sopsipatron@gmail.com και θα σου απαντήσουμε εγκαίρως για τους τρόπους οικονομικής συνεισφοράς σου!!!

Μέσω

youbehero

Πατώντας το μπλε εικονίδιο , θα μεταφερθείς στο προφίλ του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας που διατηρεί στην πλατφόρμα της YouBeHero μέσω της οποίας μπορείς να γίνεις κι εσύ ο Δικός μας Ήρωας!!!
Παρακάτω θα βρεις οδηγίες σχετικά με την πλατφόρμα της youbehero και το πως μπορείς να μας επιλέξεις ως την οργάνωση που θα στηρίξεις...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΙΒΑΝ: GR14 0172 5050 0055 0511 0559 952

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ

*Σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας για να αποστείλουμε την απόδειξη είσπραξης, καθώς και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο email μας: sopsipatron@gmail.com, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

*Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας στην YouBeHero 

Η YouBeHero είναι μια online πλατφόρμα που μετατρέπει τις ηλεκτρονικές σας αγορές σε δωρεές προς την αγαπημένη σας οργάνωση!

Χρησιμοποιήστε το για να μας προσφέρετε μια δωρεάν δωρεά κάθε φορά που κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά χωρίς να σας κοστίζει τίποτα επιπλέον! Το βάρος το επωμίζεται το κατάστημα από το οποίο ψωνίζεις.

Είναι πολύ απλό στη χρήση και η εγγραφή διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Τι λες; Πάμε;

Οδηγίες

1. Μπείτε στη σελίδα μας στηνYouBeHero

https://youbehero.com/gr/cause/sillogos-gia-tin-psichiki-igia-sopsi-patras

2. Πατήστε στο κουμπί «Επιλογή Οργάνωσης» 

Από υπολογιστή ή από κινητό 

3. Κάντε την εγγραφή σας είτε με το Facebook account σας, είτε με το Google account σας, είτε με το email σας, είναι δωρεάν! 

 

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για την αποθήκευση της επιλεγμένης οργάνωσης 

4. Εγκαταστήστε τον «Ηρωικό Ενθυμητή» (μόνο για H/Y)

Στο σημείο αυτό θα σας δοθεί η δυνατότητα να εγκαταστήσετε τις ειδοποιήσεις, δηλαδή τον «Ηρωικό Ενθυμητή», οι οποίες θα σας ενημερώνουν ότι αγοράζεις από συνεργαζόμενο κατάστημα. Έτσι θα θυμάστε κάθε φορά ότι μπορείτε να συνεισφέρετε, χωρίς κανένα επιπλέον δικό σας κόστος, στο έργο του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας Είναι σημαντικό να μην το παραλείψετε αυτό το βήμα

 

Είμαστε έτοιμοι!

Συνεχίστε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα της YouBeHero

Διαλέξτε μία κατηγορία αγορών 

Επιλέξτε κατάστημα και πραγματοποίησε τις αγορές σου, προσφέροντας δωρεάν στον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας ! ! !

Μετάβαση στο περιεχόμενο