Γίνε ο Δικός μας Ήρωας μας ! ! !

μέσω της πλατφόρμας youbehero, πραγματοποιείς τις διαδικτυακές σου αγορές, προσφέροντας Δωρεάν στο κοινωνικό μας έργο!!!

Πατώντας το ανωτέρω εικονίδιο , θα μεταφερθείς στο προφίλ του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας που διατηρεί στην πλατφόρμα της YouBeHero μέσω της οποίας μπορείς να γίνεις κι εσύ ο Δικός μας Ήρωας!!!
Παρακάτω θα βρεις οδηγίες σχετικά με την πλατφόρμα της youbehero και το πως μπορείς να μας επιλέξεις ως την οργάνωση που θα στηρίξεις…

Η YouBeHero είναι μια online πλατφόρμα που μετατρέπει τις ηλεκτρονικές σας αγορές σε δωρεές προς την αγαπημένη σας οργάνωση!

Χρησιμοποιήστε το για να μας προσφέρετε μια δωρεάν δωρεά κάθε φορά που κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά χωρίς να σας κοστίζει τίποτα επιπλέον! Το βάρος το επωμίζεται το κατάστημα από το οποίο ψωνίζεις.

Είναι πολύ απλό στη χρήση και η εγγραφή διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Τι λες; Πάμε;

Οδηγίες

1. Μπείτε στη σελίδα μας στην YouBeHero

https://youbehero.com/gr/cause/sillogos-gia-tin-psichiki-igia-sopsi-patras

2. Πατήστε στο κουμπί «Επιλογή Οργάνωσης» 

Από υπολογιστή ή από κινητό 

3. Κάντε την εγγραφή σας είτε με το Facebook account σας, είτε με το Google account σας, είτε με το email σας, είναι δωρεάν! 

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για την αποθήκευση της επιλεγμένης οργάνωσης 

4. Εγκαταστήστε τον «Ηρωικό Ενθυμητή» (μόνο για H/Y)

Στο σημείο αυτό θα σας δοθεί η δυνατότητα να εγκαταστήσετε τις ειδοποιήσεις, δηλαδή τον «Ηρωικό Ενθυμητή», οι οποίες θα σας ενημερώνουν ότι αγοράζεις από συνεργαζόμενο κατάστημα. Έτσι θα θυμάστε κάθε φορά ότι μπορείτε να συνεισφέρετε, χωρίς κανένα επιπλέον δικό σας κόστος, στο έργο του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας Είναι σημαντικό να μην το παραλείψετε αυτό το βήμα

Είμαστε έτοιμοι!

Συνεχίστε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα της YouBeHero,

Διαλέξτε μία κατηγορία αγορών και μέσω της αναζήτησης βρείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας ενδιαφέρει… 

Γίνε κι εσύ ο Δικός μας Ήρωας ! ! !

Μετάβαση στο περιεχόμενο