Συνεχίζεται και αυτή τη Δευτέρα 7/3 η ανοιχτή ομάδα συζήτησης φοιτητών από το ΣΟΨΥ Πάτρας στο Αναγνωστήριο Bright Side

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Κοινωνικού- Κοινοτικού Σταθμού Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής» του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας, ο ψυχίατρος Ιωάννης Ψυχογιάννης και η ψυχολόγος Ειρήνη Κρανιά θα πραγματοποιήσουν και αυτή τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 από τις 18.00 μ.μ -20.00 μ.μ. ανοιχτή ομάδα συζήτησης φοιτητών για θέματα ψυχικής υγείας στο χώρο του Αναγνωστηρίου Bright Side (στην οδό Φιλοποίμενος 45, Πάτρα).

Για το Αναγνωστήριο Bright Side

Το Αναγνωστήριο Bright Side είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για μελέτη σε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς μουσική, καπνό και φασαρία. Το κατάλληλο είδος φωτισμού που διαθέτει διευκολύνει την πολύωρη μελέτη κρατώντας τα μάτια ξεκούραστα και προπαντός ανοικτά! Τα χρώματα και οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι με προσοχή επιλεγμένα ώστε να επιδρούν θετικά στη συναισθηματική διάθεση, να βοηθούν στην αυτοσυγκέντρωση δημιουργώντας ένα κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας. Τα μεγάλα τραπέζια, τα άνετα καθίσματα, η πρόσβαση σε ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο προσφέρουν τη δυνατότητα συνεργασίας σε μικρές και μεγάλες ομάδες.Τέλος, στο Bright Side μπορείς να βρεθείς με τους φίλους σου και να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος και την πίεση που προκαλεί η εντατική μελέτη. Λειτουργεί από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Bright-Side-Study-Room-990010661058993/

Για τον Κοινωνικό- Κοινοτικό Σταθμός Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής» του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας

O ΣΟΨΥ Πάτρας στην προσπάθειά του να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας της κοινότητας καθώς και τις ανάγκες των χρόνιων ψυχικά πασχόντων και των οικογενειών τους, δημιούργησε μια νέα Ολοήμερη Δομή Ψυχικής Υγείας, η οποία ονομάζεται Κοινωνικός- Κοινοτικός Σταθμός Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής». Επικοινωνώντας στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2610 621273 και 6977452647, οι  κοινωνικοί λειτουργοί, οι ψυχολόγοι, ο ψυχίατρος και η παιδοψυχίατρος είναι στη διάθεσή σας άμεσα και δωρεάν.

  • Η υλοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ψυχική νόσο με σκοπό την άρση του στίγματος, των προκαταλήψεων και των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν οι ψυχικά πάσχοντες.
  • Η παροχή συμβουλευτικής- ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό επίπεδο σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς και στις οικογένειές τους.
  • Η παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικών οδηγιών σε εφήβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας από ψυχίατρο και παιδοψυχίατρο.
  • Η υλοποίηση προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο για χρόνιους ψυχικά πάσχοντες.

https://www.facebook.com/SopsyPatras/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4852″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο