Το νέο κτίριο μας!

Το νέο κτίριο του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία! Στο νέο κτίριο στεγάζεται ο Κοινωνικός και Κοινοτικός Σταθμός Ψυχικής Υγείας «Γέφυρες Ζωής» του ΣΟΨΥ Πάτρας, όπου ήδη καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Ένας στόχος ετών γίνεται πραγματικότητα με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αλλά και την ουσιαστική συμπαράσταση φορέων, επιχειρήσεων, ομάδων της πόλης αλλά και των ευρύτερα ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.

Το νέο κτίριο είναι διώροφο, φωτεινό και ιδιαίτερα ευρύχωρο, πάνω από 250 τ.μ. και βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Κανάρη 74 (συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Κανάρη και Καραϊσκάκη).

Στο παλαιό κτίριο του ΣΟΨΥ Πάτρας, στην οδό Σισίνη 6, πραγματοποιούνται αρκετά εργαστήρια με στόχο την ενδυνάμωση των ληπτών ψυχικής υγείας.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από την επιστημονικά καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα, η όποια αποτελείται από ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.  Σημαντική είναι και η συνεισφορά της μεγάλης ομάδας των εθελοντών.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο