Και στη συναυλία των Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου, Νέγκα τα μέλη μας!

Μετά τις συναυλίες των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη (1 Ιουνίου), Θανάση Παπακωνσταντίνου και Ματούλας Ζαμάνη (2 Ιουνίου), Μάριου Φραγκούλη και Γιώργου Περρή (14 Ιουνίου) και Θάνου Μικρούτσικου και  Μίλτου Πασχαλίδη (15 Ιουνίου), 15 μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν  δωρεάν τη συναυλία με τις:  Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα την Πέμπτη 30 Ιουνίου στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία παραγωγής Prospero που διοργανώνει τη συναυλία και ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για 15 εισιτήρια- προσκλήσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος αριθμεί 443 μελή, έτσι σε κάθε συναυλία διαφορετικά μελή μας, διασκεδάζουν ακούγοντας  αγαπημένους καλλιτέχνες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών είναι δίπλα μας και βοηθούν με το δικό τους τρόπο την αποστολή του ΣOΨΥ: “Ισότιμη κοινωνική ένταξη, ενδυνάμωση, και ψυχοκοινωνική αποκατάσταση με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με προβλήματα ψυχικής υγείας”.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο