Μπάσκετ, θεατρικές παραστάσεις και επίσκεψη στο Λαϊκό Μουσείο για τα μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Οι μέρες που πέρασαν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές και ενδιαφέρουσες για τα μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας.

 

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δέκα μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας παρακολούθησαν τον αγώνα της πατρινής ομάδας Απόλλων Carna- Καβάλα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. O ΣΟΨΥ Πάτρας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Απόλλωνα για τις προσκλήσεις και εύχεται πάντα νίκες στην ομάδα μας!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δέκα μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας γέλασαν και συγκινήθηκαν παρακολουθώντας την παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο θέατρο Πάνθεον. Η ανατρεπτική θεατρική κωμωδία «Ήρθες και θα μείνεις» αποδεικνύει επί σκηνής ότι η διάσημη φράση του Όσκαρ Ουάιλντ «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις», αφού ισχύει στη ζωή, τότε σίγουρα ισχύει και στο θέατρο! Ο Γρηγόρης Βαλτινός σκηνοθετεί και η Ζέτα Μακρυπούλια τον συναντά απρόσμενα και μοιράζεται μαζί του μια μοναδική βραδιά που μπορεί όμως να κρατήσει για πάντα! O ΣΟΨΥ Πάτρας ευχαριστεί την παραγωγή της παράστασης για τις προσκλήσεις!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο είχαν τη χαρά να επισκεφτούν 13 μέλη μας. Η  κ. Γιάννα Παναγοπούλου ανέλαβε την ξενάγησή μας. Μέσα από τα εκθέματα ταξιδέψαμε και μάθαμε τους παλαιότερους τρόπους παρασκευής ψωμιού, αμπελουργίας, υφαντικής ενώ είδαμε πώς λειτουργούσαν τα παραδοσιακά εργαστήρια πιλοποιίας, υποδηματοποιίας και δημιουργίας κεριών.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στην “Κυρά της Θάλασσας” ο Ίψεν περιγράφει υπέροχα την οικογένεια ενός του γιατρού, του Βάγκελ και την σχέση με την δεύτερη γυναίκα του, την Ελίντα, την “Κυρά της θάλασσας” λόγω της λατρείας της, για την απέραντη θάλασσα. Το έργο είναι μια ρομαντική ιστορία, που παρουσιάζει το δράμα μιας γυναίκας, που καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην ησυχία και την γαλήνη της οικογενειακής εστίας και την ατελεύτητη δίνη της ερωτικής περιπέτειας. Ευχαριστούμε για τις 11 δωρεάν προσκλήσεις τη διοίκηση του Εταιρεία Θεάτρου και Τέχνης – Θέατρο “Αγορά” για την τόσο συγκινητική  παράσταση.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”4790,4791,4792,4793,4794,4795,4796,4797,4798,4799,4800,4801,4802″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο