«Τα Παιχνίδια του Δάσους» σε συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου την Τέταρτη 16 /11 στις «Γέφυρες»

Την Τέταρτη  16 Νοεμβρίου 2016, στις 8.00 μ. μ. ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι σε instrumental συνθέσεις μουσικής δωματίου θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Γέφυρες» στην οδό Πατρέως 86 στις 8.00 μ. μ.  Ο συνδυασμός του ηχοχρώματος της κιθάρας, με το φλάουτο και τα κρουστά δημιουργεί μια αίσθηση χαλαρότητας και ηρεμίας, ταξιδεύοντας τον ακροατή… Μια μουσική με έντονα συναισθήματα και συγκίνηση.

ΠΑΙΖΟΥΝ

ΝΙΚΟΣ ΦΟΡΛΙΔΑΣ, κρουστά

ΚΛΕΙΩ ΠΕΦΑΝΗ, φλάουτο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, κιθάρα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορχηστρική μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου από τους προσωπικούς δίσκους του “Ονειρόδρομοι”, “Ανάμεσα στο Φώς και στη Βροχή” και “Χρώματα”. Πρόκειται για συνθέσεις που έχουν βραβευθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης στην κατηγορία μουσικής κινηματογράφου και σόλο κλασικής κιθάρας.

Είσοδος ελεύθερη

 

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Οι Γέφυρες»

«Οι Γέφυρες» είναι το πρώτο καφέ στην Πάτρα, στο οποίο εργάζονται άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας- μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας. Το καφέ συμβάλλει στην επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, προσφέροντας το δικαίωμα της εργασίας και μεριμνώντας δραστικά για την ψυχοκοινωνική τους αποκατάσταση. «Οι Γέφυρες» αποτελούν μία γενναία πράξη κατά του αποκλεισμού, της προκατάληψης και του στίγματος, που συνοδεύουν την ψυχική νόσο. Η αγορά του εξοπλισμού και γενικότερα η δημιουργία του καφέ “Οι Γέφυρες” πραγματοποιήθηκαν χάρη στην ευγενική υποστήριξη του συνδέσμου VINCI.

Πατρέως 86, Τηλέφωνο: 2610623963

 

“Love and work are the cornerstones of our humanness.” – Sigmund Freud

 

Έλα μαζί μας!

Μη μένεις μόνος

Χτίζουμε γέφυρες

Μετάβαση στο περιεχόμενο