Συλλογή Ελαιοκάρπου από μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας

Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Πατρέων εμπιστεύθηκε την οικογένεια του ΣΟΨΥ, δηλαδή τους ωφελούμενους, φροντιστές και εθελοντές ώστε να μαζέψουν ελαιόκαρπο από εκτάσεις που ανήκουν σε αυτόν.

Ήταν άλλη μία χρονιά εποικοδομητική για τους ωφελούμενους μας διότι απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν με όποιες δυνάμεις έχουν στο κοινωνικό σύνολο. Σύμφωνα με τον κ. Μαυρομάτη, μέλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου του Συλλόγου και αρχηγός της ομάδας συλλέχθηκε ελαιόκαρπος που απέδωσε 481 κιλά λάδι.

Η συνεργασία αυτή του Συλλόγου με τον Δήμο έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια. Η «πληρωμή» των ωφελούμενων είναι η απόδειξη στον εαυτό τους ότι μπορούν να εργαστούν και φυσικά το λάδι που αντιστοιχούσε στο μεροκάματο του καθενός.

Για άλλη μια φορά λοιπόν ευχαριστούμε το Δήμο και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία ίσως και σε άλλες αγροτικές δραστηριότητες μετά την επαναφορά στην κανονικότητα. Εδώ να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαυρομάτη και τους εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εργασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο