Ένα σπουδαίο «Basket Αγάπης» για τον ΣΟΨΥ Πάτρας

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά και το «Basket Αγάπης» στον αγώνα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΕΚ ευχήθηκε καλή χρονιά στον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας. Ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων ξεχώρισαν με την ένθερμη και υποστηρικτική παρουσία τους μέλη του Συλλόγου μας!
Το «Basket Αγάπης» είναι η εκστρατεία αλληλεγγύης της STOIXIMAN.GR Basket League, που συνεχίζει και το 2018 να προσφέρει απλόχερα στους συνανθρώπους μας.
Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Νίκος Μοίραλης της εφηβικής ομάδας του Προμηθέα Πάτρας και οι αθλητές Ανδρέας Σκούφης (Προμηθέας Πάτρας) και Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) συμμετείχαν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων! Ο αθλητής Νίκος Μοίραλης ευστόχησε σε δύο από τις τρεις βολές που σούταρε, ενώ στη συνέχεια οι δύο επαγγελματίες αθλητές δεν κατάφεραν σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League, STOIXIMAN.GR προσφέρει το ποσό των 2.000€ στο σύνολο για τα εύστοχα σουτ, ποσό το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του ΣΟΨΥ Πάτρας.

 

προμηθεας -σοψυ (4)προμηθεας -σοψυ (1)

Τα μέλη μας, έγιναν ένα με τον υπόλοιπο κοινωνικό ιστό, σπάζοντας για ακόμη μια φορά τα δεσμά της κοινωνικής προκατάληψης και θυμίζοντας μας ότι δεν ανήκουν στο περιθώριο. Ρωτώντας την Γ. στο τέλος του αγώνα αναφέρει: «Για μένα στίγμα είναι ο φόβος των άλλων, το γύρισμα της πλάτης, ο ήχος της πόρτας που κλείνει..αλλά σήμερα σε αυτόν εδώ τον αγώνα όλες οι πόρτες ήταν διάπλατα ανοικτές» και τρέχει να βγάλει φωτογραφία με έναν ακόμη παίκτη..

προμηθεας -σοψυ (3)προμηθεας -σοψυ (5)

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας και το STOIXIMAN.GR Basket League για την στήριξη και την μοναδική φιλοξενία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο