Παρακολουθήσαμε τον υπέροχο «Νοτιά»!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]«Tελικά, αξίζει να αλλάξουμε πολλές ιστορίες, αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτές που πρέπει να πούμε όπως τις ακούσαμε», λέει ο πρωταγωνιστής της τρυφερής και συγκινητικής ταινίας «Νοτιάς» σε σενάριο – σκηνοθεσία Τάσου Μπουλμέτη. Το «Νοτιά» είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τα μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2015 στα Ster Cinemas στη Veso Mare.
Ο Νοτιάς είναι μια μεγάλη ελληνική παραγωγή που αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Σταύρου, ενός ρομαντικού νέου, που ωριμάζει με εφόδια την ιστορία, τους μύθους, τις προσδοκίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης χώρας.
Ο ΣΟΨΥ Πάτρας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση των Ster Cinemas Greece για τα 40 δωρεάν εισιτήρια που προσέφεραν στα μέλη μας.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”4695,4694,4693,4696″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο